Spirit Of Mantra's

Spirit Of Mantra's

Välkomna!

Ny bloggPosted by Anki Öberg Sun, June 19, 2016 23:32:58
Då jag är lite halvkass på att uppdatera hemsidan så lägger jag ut allt nytt som händer med mig och hundarna här på bloggen istället.
Det som hänt på sista tiden är det att Inka tävlade i Freestyle klass 1 (trots att hon är klar för uppflytt) och VANN sin ena klass!! Sjukt stolt och nöjd!! Bästa nakenfisan. Tanken var att prova programmet som jag filar på till klass 2. Vi kör "Eye of a tiger" med Survivor och jag tror det kommer att bli ett kanon program! Bara både hon och jag lär oss att komma ihåg vad som ska göras och när. Allo tävlade också (med Rikards gamla kalsonger på då hon löpte) och fick uppflytt i andra starten i htm. Första starten glömmer vi helst... finns hopp för borzoien. Idun var också med, mest bara för att hon skulle slippa vara ensam hemma. Väl på plats bestämde jag mig för att anmäla oss till inofficiell bubbelklass. Tror ni inte hon går och placerar sig som 2a av 18st!! Endast slagen av en sjukt duktig kelpie som redan tävlar i klass 2! Idun har ju inte ens debuterat i klass 1 då hon inte haft åldern inne. Resultaten från den tävlingen blir svårslagna. Men vi gör vårt bästa för att göra om det smiley.
Om några veckor kommer Idun och Inka att debutera i rallylydnad. Allo slipper då "sitt" är ett moment som hon inte alls gillar . Hon får fortsätta med heelworken och jobba på lite mer uthållighet där. Flocken har tillfälligt utökats med två kineser till; Ragnar och Pixie som kommer att vara hos oss över sommaren då deras matte är i USA. Även Daisy är här på besök då hon löper... vilket också betyder att Ceasar som flyttade hit för några månader sen fortfarande inte kan vara här ( Inka började löpa någon dag efter att han kom och sen har de avlöst varandra samt att jag haft en av Inkas valpar här då jag lovat att ta henne när hon löper ) men jag vet att han har det toppen hos Calle.
Det var mitt första blogg inlägg. Hoppas kunna fylla på med lite om träningar och tävlingar och annat smått och gott gällande hundarna. Och rätt som det är kanske jag kan ladda upp bilder och filmer också ;-)
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.